UDTALELSER

Det siger kunderne

“Når vi går i seng om aftenen, er det som at gå i seng udenfor i den friske luft”. Sådan beskriver Inge Lise Thomsen i dag sit indeklima i soveværelset.

Og indeklimaet er særligt vigtigt for Inge Lise, der er 73 år og bor med sin mand Karsten i en 125 kvadratmeter stor lejlighed i Aalborg. For år tilbage fik hun nemlig pludselig en voldsom hoste og snue, som hverken kunne forklares med skimmelsvamp eller allergitest.

“Jeg hostede så voldsomt, at jeg ofte kastede op, og jeg var faktisk ikke noget værd før efter middag. Men der var ingenting, der kunne forklare mine symptomer”, fortæller Inge Lise, der blev rådet af fagfolk til blandt andet at få en luftrenser. Først anskaffede hun sig derfor én fra en anden producent.

“Og jeg fik det også meget bedre. Men den var dyr – 11.000 kroner. Og så gik der halvandet års tid, så skulle filteret skifte, og det kostede det blege!”

For snart to år siden skiftede hun derfor den gamle luftrenser ud med en Safe Air One til både soveværelset og stuen.

“Jeg kunne godt ønske mig en endnu større en, som kan dække hele lejligheden. Men det fungerer perfekt. Vi betaler en årlig pris for et abonnement, fortæller Inge Lise, der plejer at lukke døren til soveværelset om aftenen, så renseren rigtig kan få lov til at virke.

“Det betyder, at jeg ikke er syg. Nu kan jeg fungere. Før kunne jeg ikke lave aftaler om formiddagen. Jeg hostede og hostede og var snottet – min mand kunne jo også se, hvor dårligt jeg havde det – og han se forskellen. Så han er lige så lykkelig”, siger Inge Lise og kalder på sin mand Karsten, der bakker op:

“Det er helt fantastisk. Og når vi kommer ind i soveværelset, er det som at træde udenfor. Det er helt anderledes – på den gode måde”, siger Karsten.

Inge Lise Thomsen

Privatperson

“Vores datter har igennem en længere periode døjet med udslet og vi har forsøgt os med hyppig rengøring, vask af sengetøj m.m. Det hjalp desværre ikke, og vi var derfor nødsaget til at prøve andre ting af, da det desværre bare blev værre som tiden gik. Efter at have kontaktet og konsulteret lægen, mente han at der måske var en allergi mod husstøvmider. Vi fandt Safe Air One luftrenseren på internettet, og besluttede os for at prøve dette af. Efter ganske kort tid kunne vi konstatere at rødmen langsomt forsvandt, og hendes vejrtrækning blev nemmere, – hun havde forinden haft lettere snue som sikkert også er forsaget af allergien for husstøvmider.

Vi kommer ikke til at undvære luftrenseren, da den har gjort hverdagen så meget nemmere for vores datter.”

Peter Thomsen

Privatperson

Kontakt

Vil du skabe et sundt og trygt indeklima? Start dialogen om en luftrenser.

Kontakt Jesper Madsen for yderligere info.

Telefon

2 + 12 =