Fjern dårlig lugt

Spænder lugtgener ben for din livskvalitet?

Dårlig lugt – en ubuden og tåkrummende gæst i hjemmet

Vi tilbringer størstedelen af vores timer i indendørs miljøer. Statistik på området oplyser, at vi i gennemsnit bruger mellem 80 og 90 % af vores tid inden døre – heraf 16 af døgnets timer i privaten. Derfor er et godt indeklima alfa og omega for vores livskvalitet og fysiske helbred.

Dårlig luftkvalitet er den største synder og oftest grunden til diverse indeklimagener. Og vi kan desværre sætte lighedstegn mellem dårlig luftkvalitet og dårlig lugt.

Dårlig luftkvalitet er som regel et ildelugtende biprodukt af skimmelvækst og råd, tobaksrøg, os fra madlavning, kemiske gasser fra maling, parfume, urin, svedige sko, vasketøj, skrald og madrester, blespanden, opvasken fra i går eller noget helt tolvte.

Listen med årsager til dårlig lugt er desværre både lang og præget af almindelige hverdagsfaktorer. Sure, søde, underlige og ukendte lugtgener er noget, de fleste af os kæmper med.

Problemer med dårlig lugt opstår ofte i lukkede, små og dårligt ventilerede indeklimaer. Måske oplever du dårlig lugt på badeværelset? I bilen? I sommerhuset eller campingvognen? I kælderen? Eller er det et mere generelt problem derhjemme?

Lugtgener – Hvilken lugt volder dig problemer?

Lugtgener er en uappetitlig problematik. Dårlig lugt kan heldigvis mindskes eller fjernes helt. Hvis du vil lugtgenerne til livs, skal luften i det pågældende indeklima renses. Luftkvaliteten skal simpelthen forbedres.

En luftrenser kan blive dit stærkeste våben i kampen mod dårlig lugt. Hvor selv den mest rigide udluftnings- eller rengøringsindsats kan komme til kort, følger luftrenseren opgaven til dørs.

En luftrenser destruerer partikler og molekyler, der forårsager den dårlige lugt.

Du kan derfor med fordel afdække årsagen til problemet. En luftrenser er et stærkt værktøj, hvis du eksempelvis oplever lugtgener, som er forårsaget af:

 

  • Tobaks- og brandrøg
  • Skimmelvækst
  • Fugt, råd og indelukket lugt
  • Kæledyr
  • Kemisk materiale inkl. maling, imprægnering, olier og rengøringsmidler m.v.
  • Mad, madrester og skrald m.v.
  • Vasketøj, sure sko, sved og jordslåede tekstiler
  • Andet af ildelugtende karakter

Fjern dårligt lugt med en luftrenser

Ildelugtende og forurenet luft afføder uønskede og uundgåelige indeklimagener.

Dårlig lugt er generende i sig selv. Lugtegener sætter os også i forlegenhed. Dertil kommer de mere alvorlige, helbredsforringende symptomer og allergier, luftforurening bringer med sig – dem kan du blive klogere på her.

Til lugtgener anbefaler vi SAFE-AIRS ONE. SAFE-AIRS ONE er en nyskabende og særegen luftrenser. Den er baseret på AirManager TechnologyTM CP-Technology; en unik velfærdteknologi, der adskiller SAFE-AIRS ONE fra andre luftrensere på markedet.

Ved en lille energiafladning angriber koldt plasma partikler og molekyler, der er årsagen til dårlige lugte. Luften renses. Og I kan igen nyde et indeklima uden diverse lugtgener.

Kontakt

Dårlig lugt i hjemmet? Start dialogen om en luftrenser.

Kontakt Jesper Madsen for yderligere info.

Telefon

3 + 14 =