UDTALELSER

Det siger kunderne

Som mangeårig frisør og indehaver af egen salon er Rikke Møller vant til at arbejde i tung luft og den kraftige lugt fra permanentvæske, som de fleste af os forbinder med netop en frisørsalon. En lugt, som selv med alle lovpligtige udsugningssystemer har været svær at komme til livs.

Derfor var det også lidt af en overraskelse for Rikke, da hun efter 14 dage med Safe Air One i butikken blev gjort opmærksom på en forandring af en af sine ansatte:

“Hun kom ind ad døren og udbrød: “Her lugter altså ikke, som her plejer!” Og det var rigtigt. Der var en helt anden lethed. Det var ikke sket fra den ene dag til den anden – men nu opdagede hun det”, fortæller Rikke, der blev overrasket, fordi det faktisk slet ikke var luft og lugt, hun regnede med at ændre på, da hun sagde ja til at få en Safe Air One i salonen.

“Det var egentlig på baggrund af corona og det, luftrenseren skulle kunne med bakterier og virus, der fangede mig. Nu skulle vi ligesom have renset ud. Men den her sidegevinst havde jeg slet ikke tænkt over”, siger Rikke og fortsætter:

“Normalt var der altid den der tunge luft. Udsugningen kunne kun tage det værste, når man stod med et produkt, men det hang i salonen. Men nu er den der bare ikke mere. Dét er fedt”. siger Rikke Møller, der har to luftrensere stående i sin salon, der er knapt 50 kvadratmeter stor.

Her kører de 24 timer i døgnet, og luftrenserne har ifølge Rikke været lette at have med at gøre i det halvandet år, hun har haft dem.

“Det var jo bare at sætte dem i stikkontakten, efter jeg havde fået at vide, hvor i butikken de skulle stå for at virke bedst muligt. Og så skifter vi filtrene cirka hver anden måned”.

Rikke Møller er slet ikke i tvivl om, at Safe Air One er kommet ind i salonen for at blive. For det er ikke kun hende og hendes fem ansatte, der har fået friskere luft ind i deres arbejdsdag. Også kunderne har bemærket en forandring.

“Før kom de nogle gange ind i salonen og sagde: “Ej, hvor her lugter”. Den sætning hører vi ikke mere. Det er skønt, at de også oplever det! For vi HAR meget friskere luft”.

Rikke Møller

Indehaver, Afrodite Hairdesign i Odense

Nu har vi fået air safe one i salonen, og skal ærligt indrømme at vi var lidt skeptisk, hvad kan den boks egentlig…… Og vi må bare sige at det vi mærkede som det første dagen efter den var sat op i salonen, var en følelse af at vi havde glemt at lukke et vindue. Så frisk luft i salonen, der dufter/lugter ikke af frisørsalon. Nu kommer det bedste vi har ikke den tunge fornemmelse i hovedet når dagen afsluttes, det er simpelthen fantastisk. Min næse løber ikke mere, det plejer den, især under kemisk behandling. Her de seneste dage har jeg lagt mærke til at salonen ikke bliver så støvet som den plejer. Så kan ikke se hvorfor vi ikke skulle have den til at stå, når vi mærker den gode effekt, især når jeg tænker på al den usunde kemi vi står med, også selv om der findes rigtig gode produkter i dag.

Karina Johansen

Indehaver, Salon Mørk i Støvring

Vi har hos Plejecenter Kløverhaven prøvet flere forskellige type luftrensere, dog uden den store effekt.

Der er mange forskellige slags luftrensere på markedet, men virkningen er i høj grad varierende. Vi har forud for denne implementering af 7 stk. SAFE AIR ONE afdækket hvilken luftrenser der kunne understøtte behovet hos os, som omfatter reducering af lugtgener fra fx urin, afføring og røg, og vi blev meget overrasket over effekten heraf. Vi har væghængte luftrensere på udvalgte gangarealer, og mobile enheder vi flytter alt efter behov. Den mobile enhed har stor effekt i vores vaskerum, ved fraflytninger og hos beboere der ryger.

Vores medarbejdere oplever et markant bedre indeklima nu, sammenlignet med før. En nattevagt, der har allergi, fortæller at øjnene ikke længere løber i vand. Andre medarbejder fortæller, at de ikke længere oplever tør hud og tørre læber, og at de ikke længere har hovedpine så ofte eller i samme grad som før.

Vi har afprøvet en opsætning af en luftrenser hos en beboer der ryger, for at se om der kunne opnås et bedre indeklima. Luftrenseren tog her røglugten effektivt. Derfor er det vigtigt for os at have mobile luftrensere som vi kan flytte rundt efter behov,- både til eksisterende beboere men i særdeleshed også ved fraflytning af værelser hvor beboeren har været ryger.

Vi er glade for at have SAFE AIR ONE på plejecentret Kløverhaven.

Jane Grosen

Centerleder, Plejecenter Kløverhaven ved Vejle kommune

Kontakt

Vil du skabe et sundt og trygt indeklima på arbejdspladsen? Start dialogen om en luftrenser.

Kontakt Jesper Madsen for yderligere info.

Telefon

8 + 11 =